Maak kennis met Enstin

Enstin is actief op het snijvlak van opleiden en verandermanagement. Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste combinatie om kennis te ontwikkelen, te ontsluiten, over te dragen, en vooral ook te borgen. Met behulp van blended learning realiseren wij een blijvende ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Wij zijn de leverancier van bruikbare kennis en competentieontwikkeling.

Ons team

De vaste kern van Enstin bestaat uit vier pioniers: Dirk, Jan-Paul, Bob en Ilse. Om ons heen stellen wij, per opdracht, steeds het beste team van experts samen. Experts die net als wij gedreven worden door het streven naar de optimale invulling van de klantvraag. Wij zijn ondernemers, uitvinders, kennisdelers en changemakers. Wij samen zijn Enstin.

Dirk Kleingeld

innovatieve vertaler

In de afgelopen jaren heb ik me toegelegd op het ontwikkelen en vermarkten van blended learning journeys. Door mijn achtergrond als marketing en strategiespecialist ben ik uitstekend in staat om de vertaalslag van (leer)strategie naar toepassing te maken. Hierbij gebruik ik mijn creativiteit en inventiviteit om het overbrengen, delen en borgen van kennis steeds weer aantrekkelijk, inspirerend en effectief te maken.
Naast deze activiteiten ben ik actief als begeleider van een groep hoogbegaafde kinderen en voetbalcoach van de F7.

M 06 14 65 62 46

Jan-Paul van den Bosch

vasthoudende doorvrager

De afgelopen jaren heb ik mijn jarenlange managementervaring ingezet in diverse adviestrajecten en interim-managementrollen. De rode draad: samen met de klant realiseren van het gewenste resultaat met de nadruk op doen. Mijn drijfveer: mensen en organisaties daadwerkelijk doen bewegen en ontwikkelen, een verschil maken. Met Enstin komt dit samen in het maken van effectieve ontwikkelprogramma’s met blended learning als belangrijkste pijler.
In mijn vrije tijd ligt de nadruk overigens ook op doen: ik reis veel, maak het hoofd leeg op de racefiets en doe inspiratie op tijdens mooie zeiltochten met vrienden.

M 06 51 99 26 63

Ilse Backx

pragmatisch omdenker

Mijn natuurlijke drive is anderen te helpen denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen, als het gaat om het realiseren van doelen. Dit deed ik tientallen jaren in allerlei rollen en interim opdrachten voor organisaties met een verandervraag. Met Enstin zet ik mijn ervaring als adviseur, business coach en (project)manager gericht in om samen met onze opdrachtgevers blended learning journeys te realiseren en implementeren.
Naast mijn werk haal ik mijn plezier uit reizen naar Zuid-Amerika, dagdromen, en buitenactiviteiten met gezin en vrienden.

M 06 43 02 54 13

Bob Booms

creatieve wijsneus

Van jongs af aan is mijn passie creëren. De kracht van creatie benutten om te komen tot sterke, vernieuwende, creatieve concepten. Dit heb ik tot uiting kunnen brengen bij uitgevers, reclame- en innovatiebureaus. Bij Enstin maken we leerprogramma’s die didactisch goed in elkaar zitten en tegelijkertijd attractief zijn om te volgen. Leren leuk en aantrekkelijk maken, dat is mijn missie.
Om de nodige inspiratie op te doen vul ik mijn vrije tijd met reizen, culturele evenementen en
het volgen van series.

M 06 25 05 82 69