Wat we doen

Enstin is een innovatieve opleider die Blended Learning op een aantrekkelijke en effectieve manier toepast in ontwikkelprogramma’s voor organisaties. Deelnemers ervaren deze manier van leren als een uitdagende reis en daarom noemen we onze programma’s learning journeys.

Het zijn programma’s waarin we verschillende contentvormen gebruiken: van inspirerende video’s, e-books, uitdagende games, storytelling en digitale toetsen tot direct toepasbare opdrachten en handige werkbladen. Dit wisselen we af met dynamische trainingssessies, intervisie en off- en online coaching. Ons digitale platform geeft deelnemers overal en op elk device toegang geeft tot hun cursus. We bieden adaptieve leertrajecten waarbinnen deelnemers op hun eigen niveau, zelfgekozen tijdstip en in eigen tempo kunnen leren, delen en toepassen.

We zijn er voor organisaties die willen, kunnen en soms moeten veranderen in de markt van vandaag. We sluiten aan op de actualiteit van de opdrachtgever. Dat doen we door enerzijds programma’s aan te bieden die op maat zijn. Anderzijds met meer generieke programma’s op het gebied van management, marketing, sales, adviesvaardigheden en persoonlijk leiderschap. In alle programma’s staat toepassing in de praktijk centraal. Onze learning journeys zorgen voor een maximale participatie en een hoog leerrendement. En door slim gebruik te maken van e-oplossingen leggen de programma’s veel minder beslag op productieve uren van de deelnemers.